If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, сериозен тунинг с малко пари не се прави.
Примерно само транспорта на цапнатата кола от Италия ще ти струва 1000 лв.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Знам колега знам. Имам авери дето нося коли и за 1000-1300 лв с докарването има колици с лек удар. а за малкото парии за тунинга също ми е ясно,ако човек иска без пари да стане - да не се хваща .
Просто 1000 лв за един диф ми се вижат нереални цефри това е. Ровил съм из нета и из форума и гледам в 166 раздела някой писал че има за 650лв без монтажа и тн. и тн.
Според теб кое вътре струва 1000 лв или колкото е там цената , но както и да е аре и като ни напраят и заплатите европейски като цените ще прайм тунинг без да смятаме
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
аз съм го премислил вече.
Първо ще поработя по сцеплението на задвижващите колела,че и с тези коне тръгва трудно,камоли с още нещо под капака. Второ- като постигна първата цел мисля огава да започна с проекта за турбото,но дотогава има време. Все пак трудно се отделят пари и за двете наведнъж ( нали не говорим за 1000лв,а за няколко по толкова).
В крайна сметка ме интересуваше реалната крайна цена на Q2-то и ккво се преправя ако стане да се сложи Q4,но както и да е.
Нека не говорим повече по темата че всеки ми обяснява колко пари имам... Благодаря все пак на всички
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Давам не 1000 а 1300 за ударена Q4-ка и отделно си плащам транспорта. Ако искаш да ти давам и телефон за свръзка Не се престаравай с натегността на диффа понеже с тази кола трябва и да се завива.И все пак щом на старт ти въртят и 2-те гуми независимо от настилката не очаквай да стане чудо с този Q2 диф. Ако 1000лв ти се струват много: http://cgi.ebay.com/Kaaz-1-5-Way-LSD...item19c060b63e http://cgi.ebay.com/Kaaz-1-5-LSD-Alf...item19c060c2c0
Ok колега. Ще кажа на аверчетата като ходят към италия или германия да се огледат и ако има нещо ще се свържем все някакси. Те мисля другият месец ще отиват към средата,нмо тва нема значение. Ако изскочи нещо нема ядове.
Аз само да добавя, че ако попаднете на евтини Q4 чаркуля за ремонт, само лагерите ще минат 500 лв...
Има един готин в повечето фиатски кутии дето е 150 лв.
Comment